Excellent Electronics

Excellent Electronics is een groothandel in het aanbieden van elektronische producten en is grootste importeur van het horlogemerk Q&Q. In een veranderende wereld verschuift de functie van groothandels. Excellent Electronics wil op een vernieuwende manier dienstbaar zijn naar klanten.

Met HoneyBirds hebben wij in samenwerking met Excellent Electronics een campagne ontwikkelt waarin de klanten (juweliers) worden ondersteunt bij de verkoop van het horlogemerk SmileSolar. De campagne is er op gericht om buzzz te genereren rond het horlogemerk. Dit gebeurd ondermeer door een aparte landingpage en bloggers die schrijven over het nieuwe merk. Tevens is er een leuke actie opgezet om de eindgebruiker te binden met het merk via Social Media.

Door een campagne op te zetten waar iedereen binnen de organisatie wordt betrokken en de intrinsieke motivatie en dienstbaarheid naar de klant centraal staan, creƫer je een werkomgeving die zowel klanten als medewerkers bindt met het bedrijf. Dit is de basis voor een organisatie die bedoeld is om levens te verrijken, dat begint bij echtheid, dienstbaarheid en eindeloos spelen.

ADRES
Zwolle


Oude Vismarkt 9,
8011 TA, Zwolle.

06 23468780