Mijn Stadstuin

Robin heeft als visie om de voedselvoorziening dichter bij de mensen te brengen. Binnen zijn project MijnStadstuin zijn alle facetten aanwezig om dit te realiseren. Hij heeft een stuk grond van 4 ha. gepacht in Amserdam west, waar zowel particulieren/ bedrijven als scholen een stuk grond kunnen huren.

Wij helpen Robin bij het opzetten van de particuliere markt. Het unieke van MijnStadstuin is dat Robin een app heeft ontwikkelt waar mensen hun eigen tuintje in kunnen richten. Deze app geeft alle informatie over de groenten die je verbouwt. Op deze manier wordt tuinieren voor iedereen toegankelijk. Als je zelf geen tijd hebt om je groente te verbouwen kun je de Tuinbutler inschakelen. De Tuinbutler is een tuinman die tegen vergoeding jouw tuintje onderhoudt.

Het team waar Robin meewerkt bestaat uit veel zelfstandige ondernemers, waaronder een tuinman, webdesigner, tekstschrijver, etc. Om MijnStadstuin te laten slagen is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan en de intrinsieke motivatie en gemeenschappelijke waarden centraal blijven staan binnen het project. HoneyBirds faciliteert dit proces met als doel dat MijnStadstuin binnen een jaar groeit van Startup naar een volwassen organisatie.
ADRES
Zwolle


Oude Vismarkt 9,
8011 TA, Zwolle.

06 23468780