Visie


“Bedrijven zijn bedoeld om levens te verrijken; dat begint bij echtheid, dienstbaarheid en eindeloos spelen”Bedrijven die tegenwoordig het beste presteren worden gedreven door passie en gemeenschappelijke doelen en waarden, niet door geld. Ze maken meer winst door een win-win-win situatie te creëren, waar zowel klanten, medewerkers, partners, leveranciers als de hele maatschappij de vruchten van plukken.

Ondernemers als Ricardo Semler, Yvon Chouinard en Ron Shaich, hebben deze vorm van bedrijfsvoering tot kunst verheven. De overeenkomsten van deze drie ondernemers zijn:

- Werken vanuit passie
- Doelen nastreven die zowel klanten, medewerkers, partners, leveranciers, aandeelhouders als de maatschappij in zijn geheel dienen
- Continu vernieuwen

Deze manier van bedrijfsvoering vraagt om een eerlijke kijk naar de zaken, zodat je continu blijft leren. HoneyBirds heeft een methode ontwikkeld om dit binnen jouw bedrijf te implementeren. Onze methode is er op gericht om altijd te beginnen met één project. Dat is de basis voor een nieuwe manier van bedrijfsvoering die begint bij echtheid, dienstbaarheid en eindeloos spelen.

Lees hier meer over onze werkwijze.
ADRES
Zwolle


Oude Vismarkt 9,
8011 TA, Zwolle.

06 23468780